firma de leasing

In ciuda faptului ca imprumuturile bancare castiga impuls, nu a devenit mai usor sa obtii un imprumut auto de la o banca. Bancherii inca filtreaza cu atentie clientii, ratele dobanzilor sunt in continuare ridicate, iar costurile initiale ale imprumutului sunt agravate pentru imprumutat prin colectarea unui fond de pensii, asigurarea CASCO si plata pentru inmatriculare auto. Pentru unii oameni, toti acesti factori (sau chiar numai pentru unii dintre ei) pot fi un motiv decisiv pentru a refuza sa cumperi o masina pe credit, luand in considerare metode alternative de imprumut – de exemplu, leasing auto. Atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice pot profita de aceasta schema. Antreprenorii o folosesc in mod activ: firmele mari isi reinnoiesc in mod regulat flotele prin leasing, iar firmele mici isi schimba masinile personale.

Participantii la piata noteaza ca cererea de leasing auto in Romania, este in crestere. La inceputul anului, nu a fost prevazuta o crestere a pietei de leasing auto. In cursul anului, insa, la firma Elite Cars Leasing au existat o multime de cereri pentru leasing auto. Multi au sperat ca adoptarea acestei metode de cumparare nu va afecta costul masinilor noi. Si, dupa cum se poate vedea, aceasta nu s-a intamplat. In general, piata este in crestere in acest an.

Interesul pentru leasing auto

Interesul crescand pentru leasingul auto este remarcat si in randul persoanelor fizice. Principalul avantaj al leasingului auto in conditiile actuale, fiind accesibilitatea mai mare pentru clienti. In primul rand, din punct de vedere al caracteristicilor de evaluare a solvabilitatii: abordarile sunt mai stricte pentru un imprumut la o banca, decat la firma de leasing Elite Cars Leasing. Nivelul scazut al cerintelor la companiile de leasing este explicat simplu: atunci cand o persoana inchiriaza o masina, locatorul ramane proprietarul legal al masinii. Proprietatea autoturismului trece catre locatar numai dupa achitarea completa a masinii.

Firma de leasing Elite Cars Leasing ofera leasing auto persoanelor juridice, antreprenorilor individuali si persoanelor fizice la preturi competitive. Cumpararea unei masini in leasing este un mod eficient si rational din punct de vedere economic de a forma, extinde sau moderniza atat flote corporative, cat si individuale. Aceasta metoda nu necesita costuri semnificative, ci simple si convenabile. Compania de leasing Elite Cars Leasing ofera persoanelor juridice si fizice sa profite de aceasta oportunitate. Masinile noi pot fi achizitionate prin incheierea unui contract de leasing, profitand de oferte speciale pe care le pune la dispozitie forma de leasing Elite Cars Leasing.