Ne dorim ca o data la cativa ani sa oferim o noua fata celor 2 spatii din locuinta proprie, bucataria si baia, atat de semnificative. Sursele de inspiratie privind design-ul si modalitati mai eficiente de compartimentare sunt multiple in prezent, astfel incat, cu o documentare corecta inainte, ne putem ocupa chiar noi insine de mare parte din lucrare.

Un pas important in procesul de remodelare, fie a bucatariei, fie a baii este alegerea modelului de gresie si faianta. Daca reusim sa combinam aceste 2 elemente intr-un stil placut, putem transforma baia si bucataria in spatiile preferate din locuinta.

In mod evident, in bucatarie ne dorim sa protejam zona in care se gaseste aragazul si cea in care spalam, astfel ca in mod sigur in acestea e nevoie sa folosim faianta de bucatarie. Acest lucru nu inseamna ca nu putem fi creativi. In functie si de design-ul general, daca ne incanta combinatiile de culori, putem opta pentru cele multicolore, fie realizate din bucati de faianta separate, fie din placi de faianta multicolora.

De asemenea, putem alege faianta mosaic in culori complementare celei folosita pe pereti si mobilier, precum cele din Colectia Sardinia. Gresia de bucatarie e indicat sa ne asiguram ca o alegem pentru a ne si usura munca in acest spatiu, alegand-o pe cea in placi mari, neporoasa si usor de curatat. Aspectul gresiei de bucatrie mat este unul care ne poate complimenta noul design in bucatarie.

In baie putem fi si mai creativi, chiar daca suprafata spatiului nu este una generoasa. Folosind faianta si gresie de baie in culori calde si deschise

ne vom asigura ca va fi un spatiu in care ne ocupam cu mai mult decat igiena personala. Putem imbina 2 sau chiar 3 culori complementare,

Daca aspectul de placaj exterior este cel preferat, Colectia Muretto ne ofera posibilitatea de a transforma zona dusului sau peretele pe care e montata oglinda, in elemente moderne centrale ale noului design.asigurand astfel varietate vizuala, permitandu-ne sa ne bucuram indelungat de noul design.