Cu totii visam la momentul in care devenim proprietarii caminului propriu! O casa noua este o realizare impresionanta: anii de economisire acerba, visuri si sperante reinnoite cu fiecare locatie care nu indeplinea toate conditiile stricte pentru un nou camin.

O casa noua, insa, ridica o serie de probleme, unele mai amuzant de solutionat decat altele: culoarea peretilor, covoare moi sau podele din lemn bine lacuit, micile detalii care iti personalizeaza spatiul, mobila moderna sau eclectica, o bucatarie spatioasa sau un dining comod? In goana pentru caminul perfect, adeseori partile tehnice sunt ignorate sau nu le este acordata destula atentie: reteaua electrica, instalatiile, starea integritatii proprietatii si descoperirea peretilor de sustinere care nu pot fi demolati oricat de mult ai dori sa unesti doua camere intr-una singura.

Printre aceste detalii mai putin creative se afla si asigurarea de locuinta impotriva dezastrelor naturale devenita obligatorie la noi in tara din 2008.

Asigurarea obligatorie pentru locuinta este, dupa cum bine ii si spune numele, o necesitate pentru caminul tau. Asigurarea celor mai importante investitii financiare din viata ta este foarte importanta si iti asigura o plasa de siguranta in cazul evenimentelor mai putin fericite.

Polita de asigurare obligatorie pentru locuinta (PAD, impotriva dezastrelor naturale) acopera daunele produse locuintelor de oricare dintre cele 3 riscuri de catastrofe naturale: inundatii, cutremur si alunecari de teren. Stim ca acestea nu sunt primele lucruri la care te gandesti atunci cand te instalezi in propria casa si ai atatea lucruri de facut, dar asigurarea casei tale iti ofera siguranta de care ai nevoie pentru o fundatie stabila a noului tau camin.

In ritmul haotic al prezentului, o casa noua iti ocupa destul de mult timp fara a mai fi nevoie sa umbli dupa acte si in cautarea celor mai avantajoase oferte pentru asigurarea locuintei. Din fericire, exista solutii rapide, eficiente si competente pentru a descoperi ce iti trebuie.

Agentiile de brokeraj online iti pot prezenta toate ofertele de asigurari obligatorii pentru locuinte de la totii partenerii asiguratorii ai agentiei. In mai putin de 7 secunde tu poti vizualiza toate optiunile pe care le ai pentru asigurarea obligatorie de locuinta. Preturile prezentate sunt identice cu cele ale asiguratorilor parteneri, respectiv 20 euro / an, sau 10 euro / an, in functie de tipul materialelor folosite la constructia locuintei.

OKasig.ro este interfata online a unei astfel de societati de brokeraj cu aproape doua decenii de experienta pe piata asigurarilor din Romania. Specializati in cele mai avantajoase solutii, OKasig.ro te ajuta sa descoperi cele mai avantajoase oferte pentru asigurarea obligatorie de locuinta. In doar 7 secunde tu ai o lista completa cu toate optiunile tale. Alege-o pe cea care ti se potriveste si ei se vor ocupa de restul pana la livrarea politei pe e-mail, imediat ce plata este confirmata.

Stiind ca este atat de simplu, bucura-te de noua ta casa si nu uita ca siguranta acesteia merita protejata mai presus de orice!