Gandirea pozitiva

Oricine isi doreste sa ajunga cea mai buna versiune a sa, trebuie sa stie inca de la inceput ca cel mai sigur mod prin care poate ajunge acolo este sa elimine lucrurile sau gandirea negative din viata. Iar acest fapt se datoreaza energiei pe care fiecarui gand sau actiune o transmite. Astfel, poti ajunge sa realizezi lucruri marete doar datorita unei gandiri pozitive sau poti sa atragi raul si sa distrugi  lumea din jurul tau sau chiar propria persoana prin intermediul gandurilor negative.

Propriul mod de a gandi, de a ne purta sau de a reactiona este influentat de modul de a gandi, caci orice gand reprezinta o energie pe care o transmitem, atat noua insine, cat si altor oameni.

Chiar daca zi de zi, in tot ceea ce facem sau spunem exista o anumita doza de negativitate, fiecare om trebuie sa gaseasca acea cale necesara pentru a gasi partea pozitiva si frumoasa din orice. Putin cate putin, trebuie sa iti inveti creierul si mintea sa gaseasca lucrurile pozitive si sa reusesti, prin filtrul personal sa alegi acea cale unde negativismul este minim sau nu exista.

Gandirea pozitiva se afla pe primul loc atunci cand vine vorba despre recomandari privind o viata buna si implinita, caci gandurile sunt cele care au cel mai mare impact asupra modului in care privim lumea sau a modului in care reactionam. Chiar daca greutatile sunt prezente in permanenta si obstacole apar la fiecare pas, gandirea pozitiva este cea mai in masura sa ne ajute sa trecem mult mai usor peste tot ceea ce se intampla in viata.

Gandirea pozitiva este ‘vinovata’ de cresterea increderii in propria persoana si a unui nivel ridicat de stima de sine, iar o persoana care invata sa gandeasca pozitiv va avea capacitatea de a rezolva orice problema aparuta si va putea trece mult mai usor peste orice situatie neplacuta din viata sa.

Propria sanatate poate fi afectata de gandurile pozitive sau negative, caci acestea au un impact destul de mare asupra sanatatii. Gandirea pozitiva este cea care reduce semnificativ nivelul de stres acumulat sau de aparitie a depresiei, de aceea este benefic ca fiecare dintre noi sa puna pe primul loc acest mod de a gandi atunci cand vine vorba despre dezvoltarea personala.