Cand vine vorba de redecorarea unei (noi) bai, nimic nu poate fi mai simplu de atat. Totul depinde de dorintele proprietarului. Desi, atunci cand este impusa o anumita suma de cheltuit sau esti restrictionat de un buget mai redus, asta, de cele mai multe ori fiind definitoriu pentru cum va arata in final baia, situatia poate deveni putin dificila. Asadar, cum sa faci sa iti redecorezi baia cat mai pe gustul tau dar sa te si incadrezi intr-un buget redus?

Primul pas este, bineinteles, sa stabilesti care este bugetul real. Cum astazi banii sunt o problema pentru toata lumea, acest pas e destul de important, mai ales pentru oamenii care vor sa economiseasca cat mai multi bani atunci cand renoveaza.

Intr-adevar, un buget redus poate descuraja marea majoritate a oamenilor. Desi, sa spunem drept, decorarea unei bai depinde in cele din urma de imaginatia fiecaruia si poate fi realizata foarte bine si cu un buget redus.

Primul lucru care poate fi schimbat in baia ta este paleta cromatica. Cele mai observabile schimbari se vor vedea in urma alegerii gresiei si faiantei, in functie de material, dimensiuni si culoare. De aceea, selectarea unui model potrivit de gresie si faianta care sa se potriveasca si care sa respecte si un ambiant placut poate fi extrem de importanta. Alegerea gresiei de baie si a faiantei de baie poate fi facuta in orice combinatie iti creeaza imaginatia si cu siguranta va avea un impact notabil asupra baii tale. In magazinul nostru de pe Valea Cascadelor gasesti modele diverse de gresie si faianta ieftine, pentru ideile tale creative de redecorare a baii.

Daca vei alege faianta si gresia potrivita, vei vedea ca celelalte obiecte decorative nu vor mai prezenta un interes atat de mare de a investi in ele, piesele de rezistenta fiind deja in centrul atentiei. De aceea, recomandam o consultanta in prealabil a paletelor de culori si combinarea culorilor alaturi de un specialist care sa te indrume spre alegerea corecta. Sau, si mai usor, poti citi articole de specialitate, bloguri, reviste, etc, pentru a te inspira.

Mai mult decat atat, daca ai ales un model simplu de faianta sau gresie de interior pentru baia ta, iti poti personaliza baia cu abtipilduri speciale pentru baie. Aceasta varianta este buna si pentru cei care nu isi permit sa isi schimbe faianta sau gresia din baie. Avand in vedere ca abtipildurile speciale de baie sunt destul de mari, ele pot avea un impact considerabil asupra aspectului noii tale bai si cel mai important, ele nici nu costa atat de mult.

Ulterior, ar trebui sa te gandesti serios la lucrurile de care ai neaparata nevoie in baia ta. Daca nu ai nevoie de toate lucrurile pe care le ai deja in baia ta, ar fi bine sa scapi de ele. Asa vei capata mai mult spatiu care poate fi acoperit cu accesorii, precum suporturi de lumanari si altele nu foarte scumpe.

Iata ca exista totusi variante pentru a ne bucura totusi de o baie noua si in ciuda unei sume mai restranse de bani, facand alegerile corecte, de la gresie sau faianta pana la accesorii.