Noul an aduce cu sine cele mai noi inovaţii din domeniul gresiei de exterior şi interior. Dacă plănuieşti să îţi refaci baia, bucătăria sau terasa, acestea sunt ideile de care are nevoie pentru a avea un cămin demn de coperţile revistelor de design.

Trend 1 – Gresie imitaţie lemn

Gresia de exterior şi interior imitaţie lemn este deja o favorită a proprietarilor de case şi acest lucru nu se va schimba prea curând. De fapt, gresia imitaţie lemn arată din ce în ce mai bine cu fiecare nou produs scos pe piaţă. Trendul însă indică utilizări mult mai creative pentru gresia de exterior şi interior din imitaţie de lemn.

Caută tipuri de gresie cu modele creative şi nu ezita să le pui şi pe pereţi în combinaţii cât mai interesante. Dacă ai nevoie de gresie de exterior, nu uita că trendul indică aspectul vintage. Aparenţa de lemn vopsit se potriveşte pereţilor văruiţi în alb pur sau în combinaţii cât mai puternice din punct de vedere vizual.

Un alt aspect ce trebuie explorat este textura fibrei de lemn, care acum a început să fie incorporată în gresia de exterior şi interior pentru un look mai natural şi organic.

Trend 2 – Gresie cu aspect de ciment

Cimentul, la fel ca lemnul, nu este ideal pentru podele sau pereţi. Dar cum trendul nu pare să dispară, a venit momentul să îl adopţi în propriul cămin! Gresia de exterior şi interior cu aspect de ciment creează o ambianţă clasică, rustică cu profunzime şi caracter. Ideală pentru o terasă ademenitoare, gresia de exterior cu aspect de ciment îţi poate oferi un loc minimalist pentru relaxare.

Trend 3 – Gresie cu aspect de cărămidă

Gresia de exterior şi interior care seamănă cu cărămida este mai uşor de întreţinut decât cărămida veritabilă şi oferă aceeaşi textură şi aspect. Gresia cu aspect de cărămidă este ideală pentru podele din cauza culorilor calde şi a texturii din ceramică. Gresia din cărămidă pictată aduce un aer contemporan în orice cămin şi scoate în evidenţă culorile metalice.

Trend 4 – Reinterpretează marmura

Look-ul luxos al marmurei este dorit de toată lumea şi în orice format. Gresia de exterior sau interior este gata să satisfacă şi cele mai pretenţioase nevoi. Formatul de porţelan oferă marmurei opţiuni ce până acum erau destul de limitate: podea, perete, mozaic sau amestec cu alte materiale.

Trend 5 – Scoate un evidenţă un perete

Pereţii nu mai sunt limitaţi la vopsea sau tapet. Experimentează cu noi texturi şi materiale pentru un cămin contemporan, clasic sau rustic.

Cu o listă lungă de materiale disponibile şi cu cele mai noi inovaţii în domeniu

oferindu-ţi inspiraţie aproape nelimitată, trebuie doar să te hotărăşti ce ţi se potriveşte!

Articol preluat de pe http://cecilia1095.wix.com/orice#!Trenduri-2016-pentru-gresie-exterior-şi-interior/cjds/56b48a220cf2fb0f6fefe427