Despre Zipscreen

O terasa moderna are nevoie de dotari moderne si eficiente pentru a face fata schimbarilor climatice, uzurii zilnice la care sunt supuse si destinatiilor diverse in care pot fi folosite. Iti doresti mai mult pentru terasa ta? Zipscreen-ul este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de accesorii utile.

 

Zipscreen este denumirea tehnica a sistemului de umbrire care asigura protectie impotriva soarelui puternic, a vantului si a ploii. Acest sistem este confectionat dintr-un material textil perforat care reduce intensitatea razelor UV, mentinand o atmosfera placuta pe terasa chiar si in cele mai calde zile ale anului. Pe langa protectia solara, textura materialului asigura si circularea aerului si impiedica formarea efectului de sera in spatiul de relaxare. Totodata, materialul perforat reduce si vizibilitatea spre terasa si ofera mai multa intimitate.

Sistemul de umbrire Zipscreen aduce utilizatorilor sai performanta unui accesoriu de calitate germana, producatorul (ALUKON) aducand pe piata un model net superior celorlaltor produse.

 

Cum se poate folosi Sistemul de umbrire Zip?

Datorita calitatii inalte si rezistentei la factorii externi, Zipscreen-ul se poate monta si folosi in urmatoarele situatii:

  • Ca laturi protectoare pentru o terasa acoperita cu Pergola retractabila
  • In exteriorul ferestrelor unei cladiri
  • Ca laturi protectoare pentru balcon/terase tip balcon
  • Ca inchideri laterale pentru foisoare amenajate
  • Pentru restaurante, cafenele, spatii comerciale, zone de relaxare, chiar si pe terasa propriei locuinte

Deschiderea si inchiderea (ridicare-coborare) este automatizata si se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi. In cazul in care Zipscreen-ul se utilizeaza ca inchideri laterale a unei Pergole Retractabile, Sun Leader ofera posibilitatea folosirii unei singure telecomenzi pentru ambele sisteme motorizate. Practic, nu?

Ceea ce mai este practic e si varianta noua in care iti putem oferi aceste sisteme de umbrire. Poti opta pentru zipscreen transparent, care este alcatuit dintr-un material ca in cazul zipscreen-ului obisnuit care incadreaza in centrul acestuia un material transparent care faciliteaza vizibilitatea.

Alege sa traiesti confortabil, cu Zipscreen by Sun Leader!