Ianuarie are garoafa si camelia, februarie are violeta si primula, insa martie, vestitorul zilelor mai calde si inceputul primaverii ne incanta prin culoarea narcisei, mireasma freziilor, candoarea toporasului si desigur, prezenta regelui florilor de primavara – ghiocelul.

Mai mult de atat, 1 si 8 martie sunt ocazii minunate de a ne bucura si a bucura cu inedite combinatii de flori, in culori variate.

Fie in buchete, aranjamente pentru a improspata casa si biroul ori in cosuri impresionante, surpriza florala va aduce cu siguranta incantare vazului.

Daca doriti sa faceti ziua mai frumoasa, mamei, sotiei ori unei colege, nu veti da gres cu un buchet de flori de primavara. Fara sa dezvaluiti intentia, il puteti comanda pentru a fi livrat prin curier chiar la inceputul ori mijlocul zilei pentru un impact memorabil.

Intrucat sunt mai tot timpul anului si alte flori disponibile, puteti opta pentru o combinati cu trandafiri, gerbera sau chiar lacramioare.

Pentru a transmite un gand bun puteti alege aranjamentul in cos multicromatic chiar cu acest nume – Cosul gand bun. Il puteti asocia cu bomboanele preferate ale persoanei destinatare. O varianta inspirata sunt si Cosul zambitor cu crini asiatici pintre care puteti cere in mod specific si folosirea freziilor sau lalelelor mov.

Romantismul trebuie explorat pe cat posibil in luna martie si o cale sigura prin care va puteti pune in valoare aceasta latura, este cea “pavata” cu flori. O idee inspirata este cosul cu iz romantic – Cosul splendid sau cosul nobil din crini imperiali, trandafiri albi si frezii albe. Nu veti da gres, desigur, nici cu un buchet bogat lalele albe, mai exact cel putin 31 de lalele.

Daca sunteti indemanatici si preferati sa va implicati in crearea unui buchet de primavara, oferind astfel o nota si mai personala suprizei, iata mai jos si cateva idei de aranjamente floare.