Fiecare baietel merita o camera pe care sa o adore. El are nevoie de un loc de intimitate, un loc de descoperire si, de asemenea, un loc care sa-i permita sa-si exprime in mod liber personalitatea.

Daca ai un baiat si doresti sa-i decorezi dormitorul in asa fel incat sa ii placa nespus, iata cateva idei care te-ar putea ajuta:

Camera de astronaut

Foarte multi baieti viseaza in copilarie sa fie astronauti atunci cand sunt mari. Ei viseaza la descoperirea stelelor si a planetelor, in timp ce calatoresc in intreg universul. Desigur, de cele mai multe ori, acest vis nu devine realitate. Dar, cu toate acestea, ai putea sa decorezi dormitorul baiatului tau intr-un loc care se asemuieste cu lumea din spatiu.

Iata de ce materiale ai nevoie:

– Stele care stralucesc in intuneric. Acestea se lipesc de tavan si ofera senzatia de noapte senina in aer liber.

– Casca de astronaut. Poti gasi o astfel de casca in magazinele cu haine speciale pentru Halloween sau chiar in magazinele cu jucarii.

– Pat. Acesta trebuie, desigur, sa aiba un design legat de decorul din spatiu.

Camera de muzica

Baietii iubesc muzica! De fapt, probabil ca majoritatea oamenilor o fac. In randul baietilor tineri, muzica este esentiala, fiind, totodata, un mod de exprimare. Oferind baiatului tau o camera in care sa se poata conecta cu marea lui pasiune, il vei ajuta sa-si sporeasca increderea in sine si, cu siguranta, il vei face mai fericit.

Iata de ce materiale ai nevoie pentru a decora o camera de muzica:

– Albume cu muzica veche. Discurile, CD-urile sau inregistrarile sunt lucrurile cele mai bune pentru camera unui baiat care iubeste muzica.

– Instrumente muzicale. Noi, vechi sau chiar de jucarie, toate sunt ok. Acestea nu numai ca decoreaza in mod placut camera baiatului tau, dar ele ii ofera, de asemenea, ocazia fiului tau de a invata sa se exprime in note muzicale.

– Hartie, foarfece, banda dublu adeziva, creion. De aceste materiale ai nevoie pentru a decora peretii camerei, afisand note muzicale, portative sau chiar chipurile legendelor muzicii rock.

Camera cu design ce are in tema animalele

Toata lumea iubeste animalele. Acestea sunt dragute, adorabile si reprezinta o parte importanta din viata noastra de zi cu zi.

Iata de ce materiale ai nevoie pentru a oferi baiatului tau o camera cu design cu animale:

– Vopsea si creioane colorate. Vopseaua acrilica este perfecta pentru a decora zidurile camerei baiatului tau cu animalele lui preferate.

– Animale de plus. Deoarece acestea se gasesc in diverse dimensiuni, ele functioneaza intotdeauna foarte bine.

– Figurine de animale. Acestea pot fi puse pe rafturile din camera baiatului tau, oferind un aspect viu si distractiv.