Gadgeturi pe care sa le folosesti in apartamentul tau

Tehnologia evolueaza intr-un ritm alert si odata cu ea apar gadget-uri tot mai interesante pentru apartamentul tau. Astfel, am facut o lista cu cateva dintre cele mai interesante device-uri pe care le poti folosi pentru a-ti face viata mai frumoasa.

Becurile inteligente sunt o sursa interesanta de lumina si au ca principala calitate ca poti seta intensitatea luminii, culoarea si multe altele printre care ore automate la care sa porneasca si sa se stinga, lucru foarte util atunci cand plecati in concedii, dar nu vreti sa stie oricine ca a ramas casa nesupravegheata. Pe langa asta, ce mi s-a mai parut interesant este faptul ca poti crea un ambient foarte frumos atunci cand te uiti la televizor prin lumina ambientala oferita de aceste becuri.

Aspiratorul inteligent este cu siguranta o inventie a viitorului si nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Cred cu tarie ca orice site de tehnologie ar trebui sa vorbeasca mai mult despre aceste instrumente menite sa ne usureze viata. Astfel, in loc sa stai cu orele sa aspiri prin casa, poti lasa un aspirator inteligent sa se ocupe de treaba aceasta cat timp esti la job. Desigur, odata la cateva luni s-ar putea sa fie nevoie si de o curatenie manuala, dar per total munca este mai putina.

Termostatul smart este o metoda prin care puteti creste confortul, dar de asemenea puteti scadea si cheltuielile lunare din factura aferenta incalzirii locuintei. Spre exemplu, puteti seta o temperatura mica atunci cand nu sunteti acasa, iar atunci cand sunteti in drum spre casa de la job temperatura poate creste. Astfel, sistemul functioneaza la capacitate minima timp de aproximativ 7 ore si economiseste mult curent.

Prizele smart sunt utile atunci cand zona in care locuiti are caderi sau oscilatii de tensiune foarte frecvente. Acestea va pot salva device-urile din casa de la scurtcircuit si va pot, de asemenea, economisi astfel o gramada de bani.

Un sistem audio performant poate reprezenta diferenta dintre a fi nevoie sa iesi din casa ca sa vizionezi filme la cinema sau daca pur si simplu le poti vedea pe acestea prin intermediul unui serviciu de streaming pe televizorul tau cu o calitate audio ridicata. Bineinteles, pentru a avea confortul de care ai nevoie trebuie ca sistemul audio sa fie completat si de un televizor smart cu o diagonala generoasa si cu o rezolutie 4K pentru a nu pierde nici un detaliu din filmul sau serialul favorit.

Daca aveti animale de companie exista un dispozitiv numit pet feeder care chiar asta face, da de mancare acestuia. Partea interesanta este ca mancarea este eliberata la ore prestabilite, astfel ca o puteti portiona exact asa cum va doriti si este foarte util atunci cand sunteti plecati in mini concedii si vacante. Adica perioade scurte in care va permiteti sa lasati singur animalul de companie acasa pentru cateva zile.

Sper ca acest articol sa va ajute in deciziile de cumparare pentru noua casa si sa va dea cateva idei despre dispozitivele de care aveti nevoie.