Tinuta pe care trebuie sa o porti la evenimente este foarte importanta. Practic, aici te intalnesti cu cunostinte vechi, poti sa iti faci cunostinte noi si participi la unul dintre cele mai importante momente din viata unui prieten sau a unui membru al familiei.

Astfel, trebuie sa tii cont de fiecare detaliu, in asa fel incat sa fii o parte cat se poate de eleganta si de frumoasa a nuntii. Pentru asta, trebuie sa iti alegi outfitul in functie de mai multe criterii.

Unul dintre aceste criterii este, evident, locatia in care mergi. Nu poti sa mergi imbracat in acelasi costum sau rochie atunci cand nunta este organizata la un restaurant de lux si atunci cand este organizata intr-un cort sau are o tematica mai deosebita.

Asadar, cum te imbraci in functie de locul unde este tinuta nunta?

Ceea ce trebuie sa stii inca de la inceput este daca evenimentul va fi desfasurat inauntru sau afara. In functie de acest detaliu iti poti alege incaltamintea si intregul outfit.

  • Daca nunta este organizata afara atunci poti uita de pantofii stiletto.Nu de alta, insa s-ar putea sa nu te descurci prea bine cu gazonul sau pietrisul, in conditiile in care tocurile tale au forma unui cui. Este bine sa alegi tocuri mai groase, care sa iti ofere aceeasi eleganta de care ai nevoie. Daca esti inalta, poti alege chiar si pantofi cu talpa ceva mai joasa, dar care sa fie echipati cu baretute elegante. Daca petrecerea este indoor, atunci rochia trebuie sa fie completata neaparat cu santalute. In cazul in care vrei sa creezi o impresie excelenta, mai ales daca petrecerea este una outdoor, poti alege o palarie cu borouri largi, deoarece este extrem de chic.

Barbati. In cazul baietilor, rezolvarea este simpla: costum, indiferent de locatie. Ceea ce nu este chiar atat de simplu este sa alegi pantofii pe care ii porti. Asigura-te ca acestia sunt comozi si noi, mai ales daca petrecerea este afara. Lumina naturala poate sa scoata in evidenta orice cuta, zgarietura sau uzura si cu siguranta iti doresti sa fii impecabil. Pantofii sunt cei care ofera prima impresie si pot decide cum este perceputa o tinuta, in plus, fetele se uita prima data la pantofi, asadar, asigura-te ca sunt eleganti si ingrijiti.