Adaugarea mobilierului din piele in sufragerie se poate face intr-o varietate de moduri. Canapelele din piele sunt incontestabil confortabile, dar o cale mai usoara de a adauga un plus de stil in livingul tau este de a utiliza scaune de club din piele. Acestea nu numai ca sunt confortabile, dar sunt, de asemenea, atractive si permit o decorare usoara. Utilizarea pielii in sufragerie poate fi placuta si face spatiul mai primitor.

Iata cateva sfaturi prin care poti sa incorporezi pielea in decorul sufrageriei tale:

Alege culorile!

Inainte de a cumpara orice tip de mobilier din piele, ia in seama schema generala de culori. Acesta este primul si cel mai mare pas in imbinarea tuturor elementelor din sufragerie. Cu siguranta, nu doresti sa combini prea multe culori intr-o camera, deoarece acest lucru ar putea crea un adevarat fiasco al esteticii. In functie de designul casei tale, o anumita culoarea poate fi mai buna decat alta. Alegerea culorii poate depinde, de asemenea, de preferintele personale.

Alege mobilierul modular!

Pentru a-ti decora cu stil sufrageria folosind piele, ia in considerare achizitionarea unui mobilier modular. Acesta poate fi aranjat si rearanjat intr-o varietate de moduri si, mai mult decat atat, tinde sa coste mai putin decat alte tipuri de mobilier. Atunci cand cumperi un set de mobilier modular, tine in evidenta dimensiunea sufrageriei si aspectul acestei camere.

Foloseste mobilierul din piele ca sursa de inspiratie pentru decorarea sufrageriei!

Atunci cand achizitionezi un set de canapele din piele, conteaza foarte mult felul in care decorezi restul camerei, pentru ca rezultatul final sa fie intr-adevar unul satisfacator. Procesul de decorare a sufrageriei depinde in mare parte de culoarea mobilei. Incearca sa alegi o schema de culori si sa nu te abati de la ea, schema care sa incorporeze elemente de design (cum ar fi usile), care atrag privirea. Mobilierul din piele arata cel mai bine intr-un decor miminalist, asa ca cel mai bine ar fi sa alegi doar cateva elemente care sa il completeze. In plus, o sufragerie simpla, cu putin mobilier este intotdeauna de bun gust si foarte primitoare.

Lemnul este bun!

Mesele din lemn, usile din stejar si alte elemente de decor din lemn vor ajuta la echilibrarea aspectului sufrageriei in care exista piese grele, cum sunt cele din piele. De pilda, la o canapea din piele maro inchis ai putea adauga o masa din lemn de artar sau de cires, pentru a crea o atmosfera clasica.