De curand mi-am renovat locuinta. Cel mai mult imi place cum mi-a iesit livingul. De mult voiam sa il renovez altfel. Ma saturasem de clasicele canapele din living, ma saturasem de covorul mare din mijloc pe care trebuia sa il curat zeci de minute de fiecare data dupa ce aveam musafiri.
Pentru inceput am ales sa schimba parchetul si covorul din living. Am luat in calcul toate variantele si am hotarat impreuna cu familia ca cea mai potrivita varianta ar fi sa alegem 
gresie pentru living. Am intrat pe site-ul gresmalt.ro si am ales o gresie minunata. E fabricata in Italia si e de o calitate superioara. E o gresie care imita modelul de parchet si arata minunat. Se curata foarte usor si e o placere sa primesc musafiri, dar si sa curat livingul dupa jocurile copiilor.
Va spuneam ca m-am saturat si de canapele. Erau vechi si urate. Am vrut 
canapele living moderne si nu cred ca puteam gasi un magazin mai potrivit pentru asta decat Ergo Design.

Am ales o canapea cu tapiterie din piele ecologica, o canapea care are si lada pentru a mai depozita din lucruri, dar si perne pentru a fi mai confortabila. Sunt 100% multumita.
Pentru ca am vrut sa aduc si ceva deosebit in designul livingului am optat pentru un semineu. E atat de placut sa ma bucur de focul din semineu atunci cand vremea de afara e deosebit de rece. Tot ce imi trebuie e o cana de ceai si o carte buna. La inceput eram putin sceptic. Credeam ca semineele sunt doar pentru case. Insa, am gasit pe semcos.ro 
seminee de apartament absolut minunate. Dau un aer deosebit livingului meu si nu regret nici o secunda alegerea facuta.
Tu cum te gandesti sa-ti renovezi livingul?

Articol preluat de pe http://laurentiupintoi.rronline.ro/cum-mi-am-amenajat-livingul-intr-un-mod-deosebit/