Atunci cand achizitionam un televizor ne uitam, in primul rand la functionalitatile lui. Toti ne dorim un televizor samsung care sa aiba o multime de functii, sa fie smart TV, sa fie 3D si sa aiba o diagonala cat mai mare. Toti dorim un televizor LED care sa ne permita sa vizionam ore intregi filmele prefeate sau meciurile echipei pe care o sustinem, fara sa ne genereze dureri de cap sau de ochi. Din fericire, exista mii de televizoare care respecta intocmai aceste criterii. Criteriul cel mai greu de atins insa, este achizitia unui televizor care sa se integreze perfect in camera.
De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi televizorul, cum trebuie sa fie culoarea lui, cum trebuie sa fie constructia si forma? Cu siguranta, cei pasionati de design isi pun tot timpul astfel de intrebari.
Exista cateva criterii si cateva elemente care te vor lamuri in legatura cu partea de design .

Marimea camerei
Marimea camerei unde va sta televizorul este, fara doar si poate, esentiala. Este clar ca pentru o camera mare este nevoie de un televizor mare in timp ce pentru o camera mica, este nevoie de un televizor ceva mai mic. Exista si situatii in care o camera mica poate sa fie gazda unui televizor gigant. Daca vei sa o transformi intr-un spatiu special pentru filme, meciuri si videoclipuri, atunci acest lucru este cat se poate de posibil. Singurul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare insa, este mobilierul. Acesta trebuie sa fie cat mai minimalist sau chiar sa lipseasca.

Stilul camerei
Modul in care este mobilata camera poate sa fie si el important in alegerea unui televizor. Este adevarat ca nu sunt prea multe optiuni in ceea ce priveste designul, insa poti gasi anumite carcase suplimentare care sa imbrace televizoarele si care sa le ofere un stil aparte. De asemenea, poti gasi piese de mobilier care sa le integreze foarte bine.

Pe perete sau pe suport?

Daca vrei sa economisesti spatiu, atunci este foarte ok sa pui televizorul pe perete. Daca, in schimb, vrei o imbogatire a spatiului, poti opta pentru un suport de televizor cat mai elegant, pe care sa iti pui noua achizitie.