Daca va numarati printre persoanele care se imbolnavesc in timpul sezonului rece sau in timpul gripei acest lucru nu trebuie sa umbreasca modul in care aratati. Modelele de top din Romania au primit cele mai bune sfaturi de la trainerii lor pentru a arata mereu impecabili in fata camerelor chiar daca sunt bolnave.

Asa ca, daca doriti sa aratati impecabil indiferent de stare de sanatate, atunci poate doriti sa luati in considerare aceste sfaturi facile, dar extrem de benefice.

Cum aratam de milioane chiar daca ne simtit atat de rau

Folositi servetele nazale 100% din bumbac
Daca in timpul racelii mai si stranutati, atunci aveti nevoie sa va protejati foarte bine nasul cu servetele nazale adecvate. Cele mai bun sunt cele care sunt fabricate 100% din bumbac natural deoarece nu va irita pielea exterioara a nasului si o sa scapati de acel nas rosu si dureros.

Ramaneti hidratate
Raceala de cele mai multe ori aduce cu ea si putina deshidratare. Acest lucru se vede imediat pe piele. Este important sa consumati foarte multe lichide in aceasta perioada, dar si sa acordati o atentie crescuta pielii. Folositi o crema hidratanta pe care sa o folositi pentru nas in special, fata si maini. Puteti sa luati un tub mic de crema si sa il aveti mereu in geanta.

Ceai pentru ochi umflati
Raceala nu vine doar cu febra si dureri de cap, vine si cu ochi umflati. Pentru a scapa de acest aspect neplacut, modelele folosesc pentru ochi pliculete de ceai verde, negru sau alb care contin antioxidanti sui cafeina pe care si le lasa pe ochi timp de 15 minute.

Trebuie sa puneti pliculetele in apa calda, sa le lasati sa se inmoaie si apoi sa le fixati pe ochi. Acestea da, trebuie sa fie calde atunci cand le aplicati.

Folositi mascara rezistent la apa
De cele mai multe ori, raceala se manifesta cu stranuturi si tuse care pot provoca lacrimi. Pentru a evita pericolul de a va trezi cu tot mascara sub ochi, folositi o mascara rezistenta la apa. Fiind un produs aplicat pentru o zi intreaga este bine sa il indepartati cu ajutorul uleiurilor pentru a nu va afecta structura firului de par si, totodata, pentru a va imbunatati structura firului de par.

Ser fiziologic pentru ochi
Pe parcursul racelii, multe persoane se confrunta cu ochi rosii. Ochii, la fel ca orice parte a corpului, trebuie sa fie curatati regulat. Pentru a face acest lucru, mai ales in timpul unei raceli, folositi ser fiziologic pentru ochi care nu doar ca va ajuta la curatare ochilor, dar o sa va si calmeze ochii.