Fie ca suntem pasionati de prepararea ori savurarea diverselor feluri de mancare, de la cele mai complexe la deserturile pufoase, cu totii apreciem o bucatarie spatioasa, frumos compartimentata si cu toate ustensilele de gatit la indemana.

Totodata, o masa aranjata placut, ne imbie sa nu o parasim repede, creandu-ne predispozitie la povesti de suflet indelungi, alaturi de prieteni ori familie.

Iata 3 idei de aranjare a mesei, pentru o cina lunga cu prietenii, sambata seara.

  • Pentru ca se apropie Sf. Valentin – Ziua Indragostitilor, putem alege s-o sarbatorim alaturi de invitati dragi, sarbatorind ocazia intr-un mod…atotcuprinzator.

O ideea interesanta de a aranjare a mesei este tema cartilor de joc de inima rosie, folosind rosul pe post de culoare dominanta.

Alegand tacamuri cu maner rosu, pahare si servetele in aceeasi culoare, pe vesela alba, sub care amplasam cartile de joc de inima rosie, putem sublinia esenta sarbatorii, cu un twist. Putem folosi, de asemenea, si tacamuri din inox, model simplu. Un detaliu ce denota atentie tematica, este reprezentat si de utilizarea recipentelor de sare, piper, ulei etc. din sticla cu capac rosu.

  • In ton cu sarbatoarea Pastelui, la momentul potrivit, putem pregati servirea cinei cu tematica corespunzatoare. Alegand vesela, tacamurile, tavile de servire
  • Daca cina va fi servita numai cu prietene si acestea gusta o gluma relaxanta, ne putem exploata latura comica, folosindu-ne de unul dintre cele vechi stereotipuri.

Impodobind masa, intr-un stil cu gust, cu diverse ustensile de bucatarie, putem tranforma cina alaturi de prietene intr-o seara distractiva, relaxanta, dezbatand constructiv si eliminand barierele banalului.