Redecorarea spatiului in care locuiesti

Redecorarea spatiului in care locuiesti este una dintre rezolutiile pe care le pregatesti pentru Anul Nou? De ce sa nu incepi de aici – am folosit cele mai de incredere surse din design pentru a prezice ce-ai sa vrei sa ai in casa in 2017.

Desi parca mai ieri preaslaveam noul an, designerii de interior deja traiesc anul 2017, si este fundamental diferit in materie de trenduri fata de 2016. 

CE SE POARTA

Texturile naturale – lut, teracota

Teracota si caramida vor fi din nou in plin trend in anul ce vine, iar acest tip de material calduros va inlocui actualele accente reci. Desi favorite sunt placile de lut cu finisaj mat, care pot constitui cu succes un perete de contrast intr-o baie sau o bucatarie de tipul open-space, nici...

Citește mai departe...

Trenduri 2016 pentru gresie exterior şi interior

Noul an aduce cu sine cele mai noi inovaţii din domeniul gresiei de exterior şi interior. Dacă plănuieşti să îţi refaci baia, bucătăria sau terasa, acestea sunt ideile de care are nevoie pentru a avea un cămin demn de coperţile revistelor de design.

Trend 1 – Gresie imitaţie lemn

Gresia de exterior şi interior imitaţie lemn este deja o favorită a proprietarilor de case şi acest lucru nu se va schimba prea curând. De fapt, gresia imitaţie lemn arată din ce în ce mai bine cu fiecare nou produs scos pe piaţă. Trendul însă indică utilizări mult mai creative pentru gresia de exterior şi interior din imitaţie de lemn.

Caută tipuri de gresie cu modele creative şi nu ezita să le pui şi pe pereţi în combinaţii cât mai...

Citește mai departe...

Asus Xonar U7 este o placa de sunet pentru audiofili

Daca vrei sa asculti pe calculatorul tau muzica la o calitate foarte ridicata dupa parerea mea este pur si simplu obligatoriu sa iti cumperi o placa de sunet dedicata. Sunet-ul integrat oferit de placile de baza este ok insa nu se poate compara cu sunetul scos de o placa dedicata. 

In acest moment una dintre cele mai ok placi de sunet ca pret si performante este dupa parerea mea Asus Xonar U7. Avem de-a face cu o placa de sunet externa ce se conecteaza la calculator prin intermediul portului USB. Deoarece este pe interfata USB placa se poate conecta si la laptop.

Ca si aspect Asus Xonar U7 arata foarte bine. Are o carcasa din plastic de o calitate buna. Pe partea de deasupra gasim o rotita mare de volum. Daca rotita este apasata...

Citește mai departe...

Martie si florile sale

f3Ianuarie are garoafa si camelia, februarie are violeta si primula, insa martie, vestitorul zilelor mai calde si inceputul primaverii ne incanta prin culoarea narcisei, mireasma freziilor, candoarea toporasului si desigur, prezenta regelui florilor de primavara – ghiocelul.

Mai mult de atat, 1 si 8 martie sunt ocazii minunate de a ne bucura si a bucura cu inedite combinatii de flori, in culori variate.f2

Fie in buchete, aranjamente pentru a improspata casa si biroul ori in cosuri impresionante, surpriza florala va aduce cu siguranta incantare vazului.

Daca doriti sa faceti ziua mai frumoasa, mamei, sotiei ori unei colege, nu veti da gres cu un buchet de flori de primavara. Fara sa dezvaluiti intentia, il puteti comanda pentru a fi livrat...

Citește mai departe...

Cum se executa hidroizolatiile fundatiilor de beton

drenare perimetralaNumeroasele inundatii si evenimente atmosferice duc la o necesitate din ce in ce mai mare de hidroizolatie. Fie ca este vorba despre hidroizolatii fundatii sau despre hidroizolatii terase, cel mai intalnit material cu care trebuie sa se lucreze este betonul. Betonul prezinta proprietati foarte bune, in momentul in care este turnat in fundatii, insa are o mare problema, iar aceasta este faptul ca este impermeabil. Din acest motiv, necesitatea unor hidroizolatii beton este extrem de mare, deoarece lipsa lor poate duce la probleme semnificative. Astfel, pot aparea pereti plini de mucegai si de igrasie si automat, pot aparea si diverse boli pentru oamenii care locuiesc in case neizolate.

Cum se aplica hidroizolatii pe beton?

Una dintre cele...

Citește mai departe...

Cele mai citite

Amenajari exterioare pentru o casa futuri…

Amenajari exterioare pentru o casa futurista

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc o casa pe pamant. Gradina parca iti ofera ceva ma...

Alege lenjeriile din bumbac 100% pentru u…

Alege lenjeriile din bumbac 100% pentru un dormitor modern la un pret mic

Lenjeria de pat joaca un rol extrem de important in estetica oricarui dormitor. Din acest ...

Urmariti-ne

Publicitate