Cum sa decorezi curtea casei cu lumanari

Utilizand lumanari in aer liber, poti decora exteriorul casei si curtea acesteia intr-un mod placut, linistit si romantic. In acest articol vei gasi unele dintre cele mai bune moduri prin care poti folosi lumanarile in aer liber. Decorandu-ti exteriorul casei cu astfel de accesorii, vei avea seri in aer liber mai atragatoare si, totodata, mai relaxante. 
 
Iata cum poti folosi lumanarile pentru a decora curtea casei:
Suporturi de lumanari agatatoare
 
Una dintre modalitatile cele mai simple si sigure de a include lumanarile in decorul curtii tale este prin plasarea acestora in suporturi care se agata. Aceste tipuri de suporturi pot fi gasite intr-o varietate de modele, culori si materiale. Lumanarile in suporturi pot fi agatate pe stalpii casei, pe veranda si in multe alte locuri. Daca esti in cautarea unei modalitati de plasare a lumanarilor in curtea casei tale, aceasta este, probabil, cea mai eficienta. 
 
Lumanari plutitoare
Lumanarile plutitoare sunt o modalitate foarte buna de a adauga lumina si dimensiune oricarei zone de relaxare. Ele pot fi plasate in castroane mari sau in suporturi, pe care sa le asezi apoi pe mesele din intreaga curte. 
 
Lumanari votive
Daca ai o masa in curtea casei, unde iti place sa te relaxezi seara la un pahar de vin, poate ai dori sa iei in considerare plasarea unui sir simplu de lumanari votive pentru a schimba aspectul spatiului tau. Daca asezi aceste lumanari pe o baza de sticla sau pe o oglinda pe masa, ele ar lumina si mai mult ceea ce ar putea fi de obicei o zona intunecata. 
 
Lampi
Corpurile de iluminat pot fi gasite intr-o gama larga de stiluri, modele si designuri, putand fi astfel plasate in orice loc in aer liber. Lampile sunt excelente atunci cand tii o petrecere in curtea casei tale, deoarece accentueaza atmosfera romantica si relaxanta a locului. 
 
Introducerea felinarelor cu picior in jurul casei tale reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de a crea o ambianta relaxanta. Acestea arata foarte bine si ofera un aspect unic pentru orice zona din aer liber.
 
In timp ce aceste tipuri de sfesnice pot fi agatate in copaci, ele poti fi folosite, de asemenea, pe mese sau pe peretii exteriori ai casei tale. Aceste tipuri de felinare pot fi gasite intr-o gama larga de dimensiuni, culori si modele, si pot schimba in mod dramatic aspectul curtii tale. 
 
 

Cele mai citite

Amenajari exterioare pentru o casa futuri…

Amenajari exterioare pentru o casa futurista

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc o casa pe pamant. Gradina parca iti ofera ceva ma...

Alege lenjeriile din bumbac 100% pentru u…

Alege lenjeriile din bumbac 100% pentru un dormitor modern la un pret mic

Lenjeria de pat joaca un rol extrem de important in estetica oricarui dormitor. Din acest ...

Urmariti-ne

Publicitate