Cosuri cu flori pentru gradinarit si decorare

  Gradinaritul este intotdeauna un lucru distractiv si relaxant pe care il poti face in timpul liber si nu numai. Multi nu sunt cu adevarat pasionati de gradinarit, deoarece nu le place sa se murdareasca. Pentru cei care doresc sa adauge un plus de frumusete naturala in jurul caselor lor, folosind plante superbe fara a se murdari si fara a face munca fizica, cea mai buna solutie este sa achizitioneze cosuri cu flori sau jardiniere de flori, cosuri suspendate si cutii cu plante. Aceste elemente decorative pot fi grozave atat pentru gradinaritul curtii din jurul casei, cat si pentru decorarea interiorului locuintei.

gradinabakker.ro

In cazul in care iti doresti legume si plante hranitoare pe care sa le folosesti in gatit, jardinierele de...

Citește mai departe...

Depozitam si pe terasa

Dulapuri, containere, mobila cu sertare asezate afara reprezinta un mod de a pune la adapost unelte, ustensile si provizii de orice tip, fara a ocupa spatiul din casa, mentinand totul la indemana.
 
Marea majoritate a recipientelor pentru exterior aflate in comert sunt, de fapt, structuri de montat. Exista o multitudine de forme si dimensiuni: joase, de asezat sub o fereastra, sau unele inguste, utile pentru cei ce au un balcon mai putin larg. Putem vedea si varianta care se fixeaza in zid sau se sprijina pe acesta, sau unele in forma de trunchi, cu capac, pe care ne putem chiar aseza.
 
Largimea este cuprinsa, in general, intre 40 si 100 de centimetri, iar in adancime exista variatii de la 30 la 60 de centimetri, pentru a...
Citește mai departe...

Cum sa decorezi curtea casei cu lumanari

Utilizand lumanari in aer liber, poti decora exteriorul casei si curtea acesteia intr-un mod placut, linistit si romantic. In acest articol vei gasi unele dintre cele mai bune moduri prin care poti folosi lumanarile in aer liber. Decorandu-ti exteriorul casei cu astfel de accesorii, vei avea seri in aer liber mai atragatoare si, totodata, mai relaxante. 
 
Iata cum poti folosi lumanarile pentru a decora curtea casei:
Suporturi de lumanari agatatoare
 
Una dintre modalitatile cele mai simple si sigure de a include lumanarile in decorul curtii tale este prin plasarea acestora in suporturi care se agata. Aceste tipuri de suporturi pot fi gasite intr-o varietate de modele, culori si materiale. Lumanarile in suporturi pot...
Citește mai departe...

Cele mai citite

Amenajari exterioare pentru o casa futuri…

Amenajari exterioare pentru o casa futurista

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc o casa pe pamant. Gradina parca iti ofera ceva ma...

Alege lenjeriile din bumbac 100% pentru u…

Alege lenjeriile din bumbac 100% pentru un dormitor modern la un pret mic

Lenjeria de pat joaca un rol extrem de important in estetica oricarui dormitor. Din acest ...

Urmariti-ne

Publicitate